Синоптик Наталка Діденко попередила про похолодання та мокрий сніг

З понеділка, 30 березня, в Україні очікується суттєве похолодання, на заході та півночі – мокрий сніг

Про це синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко повідомила у facebook.

"Сьогодні в Україні ледь не літо, хоча перевели годинники, отже, справді, літо. А вже завтра випадатиме сніг! Адже до нас з понеділка прийде суттєве похолодання. У західних областях завтра стовпчики термометрів, як ніжні квітки, похилять голівки до +2...+6 градусів. На Півночі включно з Вінницькою областю похолодає до +4...+10 градусів. У більшості центральних областей, на Сході та Півдні ще затримається тепла погода, +12...+17 градусів", - написала Наталка Діденко.

За її словами, атмосферний фронт принесе дощі, на Заході та Півночі з мокрим снігом. Південна частина та східні області України уникнуть якихось серйозних опадів. Холод прийде із поривчастим північним та північно-східним вітром.

"У Києві понеділок очікується хмарним, вологим (може трохи  навіть політати невеликий сніг) та холодним, максимальна температура повітря 30 березня знизиться проти недільних цукерочок-градусів до +7+9. Вівторок у столиці вже дмухне нічним морозцем і денними кволими +2...+4 градуси", - попередила Наталка Діденко.

Водночас, вона додала, що потепління відновиться з четверга, 2 квітня.