Карантин: в Одесі посилять охорону міських закладів через крадіжки

Мер Одеси Геннадій Труханов доручив посилити охорону міських об'єктів у зв'язку з масовими крадіжками, що почалися через карантин

Про це Труханов заявив на засіданні оперативного штабу, передає "Уніан".

"Необхідно посилити охорону аптек, інших об'єктів ... Почалася масова крадіжка кабелю, всього, що має цінність ... На жаль, я думаю, що ця ситуація не покращуватиметься", - додав мер.

Він наголосив, що через обмеження, запроваджені з метою нерозповсюдження коронавірусу, шукають "заробіток" зловмисники, які раніше крали на ринках, а також квартирні злодії. Це відбувається у зв'язку з тим, що через карантин промтоварні ринки закриті, а городяни перебувають удома.

"Зараз люди сидять вдома ... І ми всі розуміємо, що це та категорія, яка буде шукати собі "заробіток". Ми повинні бути у всеозброєнні, щоб гарантувати безпеку в місті усіма можливими способами і допомогти в цьому державним відомствам - Нацгвардії, Нацполіції, патрульній поліції", - зазначив Труханов. 

Відповідне доручення щодо вжиття заходів міський голова дав директору департаменту муніципальної безпеки Одеської міськради Віктору Кузнєцову.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine.