Влада не підготувала план боротьби з коронавірусом і відповідальність за це поніс очільник МОЗ, - Синютка

Народний депутат від "Європейської Солідарності" Олег Синютка розповів, чому депутати не проголосували за нових міністрів охорони здоров’я та фінансів

Про це нардеп розповів журналістам після позачергового засідання Верховної Ради, повідомляє Еспресо.TV

“Відставка попереднього уряду і голосування, яке відбулося сьогодні в сесійній залі – це оцінка реальної діяльності сьогоднішньої влади. Влада не підготувала реальний план боротьби з коронавірусом і відповідальність за це поніс міністр охорони здоров’я. Також влада не підготувала план виходу з фінансової кризи і тому був відправлений у відставку  міністр фінансів”, - підкреслив Синютка.

На його думку, чинна влада не може запропонувати на вакантні посади міністрів кандидатури, які би підтримали парламентарії.  Цим, за словами депутата, влада демонструє власний параліч. 

“Прикро, що представники влади не можуть представити реальний шлях виходу з економічної кризи, реальний шлях до співпраці з міжнародними фінансовими інституціями.  На жаль, провалені будь-які розмови зі Світовим Банком, з європейськими фінансовими інституціями, і тому голосування – це оцінка діяльності сьогоднішньої влади і щодо захисту наших людей від коронавірусу, і щодо плану виходу з економічної кризи.”, - підсумував народний депутат.