Мохаммед Алі для бідних: славетний тренер порівняв Джошуа з легендою боксу

Американський тренер Тедді Атлас порівняв чемпіона світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа з легендарним боксером Мохаммедом Алі

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами Атласа, який зараз тренує українського боксера Олександра Гвоздика, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) Ентоні Джошуа, зумів перебудуватися, завдяки чому взяв реванш за поразку в американця Енді Руїса.

"Багато людей вважали Джошуа кращим, але потім його нокаутував Руїс, однак він зумів перебудувати себе, що не так вже й просто. Джошуа переробив себе. Він був тим хлопцем, який використовував свої фізичні якості, плюс він великий і складений як Адоніс. Він веде бій і шукає можливості для контратак, він золотий призер Олімпіади. Але за великим рахунком він завжди був агресором", - сказав Атлас.

Читайте також: Джошуа налякав Усика спогадами про спаринг з Чісорою

Проте, за його словами, Джошуа є лише блідою копією легендарного американця Мохаммеда Алі, хоча це в жодному разі не применшує його найкращих якостей.

"Він переробив себе і став версією "Мохаммеда Алі для бідних". І я в жодному разі не сміюся над ним, тому що кожен боксер є лише блідою копією Мохаммеда Алі. Він виконав відмінну роботу, зробивши все від нього залежне, щоб побити Руїса в другому поєдинку. Грав на слабкостях Руїса. Дуже цікаво: в своєму наступному бою він спробує поєднати свій новий і старий стилі", - запитав Атлас.

Джошуа сенсаційно поступився Руїсу у червні 2019 року, однак вже в грудні взяв у нього реванш та повернув собі титули.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine