Найбагатша росіянка закликала закрити всі продуктові в країні

Найбагатша жінка Росії Тетяна Бакальчук закликала зачинити всі крамниці. На її думку, під час коронавірусу росіянам слід здійснювати покупки в інтернеті

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами найбагатшої жінки Росії за версією журналу Forbes Тетяни Бакальчук, найбільші торговельні мережі та логістичні компанії прийняли угоду про безпеку покупців і персоналу. Вона закликала продовольчі магазини приєднатися до нього

Бакальчук, засновниця інтернет-магазину Wildberries, вважає, що продукти слід купляти в інтернеті. Вона так само закликала купувати одяг і предмети краси, щоб боротися з депресією на карантині.

"Будь ласка, не лукавте, прикриваючись постановою, що ви і так робите все для того, щоб забезпечити якомога менший контакт між людьми в ваших торгових залах. Ми всі прекрасно знаємо, що зараз твориться в ваших магазинах. Ми пропонуємо вам приєднатися до нас і перевести всі ваші магазини в режим пунктів видачі замовлень. У вас у всіх є онлайн-вітрини. Нехай ваші покупці замовляють і оплачують продукти там і приходять в магазини тільки для того, щоб забрати свої товари", - сказала Бакальчук.

Покупців вона закликає не скуповувати медичні маски, щоб залишити їх лікарям і працівникам торгівлі. Замість цього вона запропонувала купувати книги, одяг, аксесуари і предмети краси.

"Ніщо так не піднімає настрій, особливо дівчатам, як новеньке плаття або помада. А переодягання до вечірньої віртуальному походу в кіно або театр допоможе вам скоротати час і відверне від сумних думок ", - заявила Бакальчук.

Довідка: станом на 2017 рік інтернетом в РФ охоплено 76% відсотків населення. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb