"Якщо ти дома - ти захищений!" - Володимир Кличко закликав громадян дотримуватись карантину

Володимир Кличко на карантині записав відео до українців, закликавши не нехтувати правилами та берегти життя

Відповідне звернення видатний боксер записав до співвітчизників, передає Еспресо.TV.

"Друзі, в нинішній кризі та викликах, через які проходить весь світ є головний і простий принцип: якщо ти дома, значить ти захищений. Полетівши до оголошення пандемії знаходжуся за межами України, і, на жаль, вимушений залишатися тут, але в думках я з вами на Батьківщині", - заявив Володимир Кличко.

Він додав, що сьогодні складна ситуація у всьому світі, а особливо - в США. Вірус розповсюджується і вирує з неймовірною прогресією.Прийнято суворі обмежувальні заходи. Багато захворівших та померлих і їхня кількість зростає щодня.

"Навіть тут при такій кількості хворих не вистачає елементарного - масок, засобів захисту та ліжок в лікарнях. У Нью-Йрку в Центральному Парку розвернули польовий госпіталь", - зазначив зірковий боксер.

"Я не хочу, що Україну біда торкнулась в такому масштабі.І перше, чого нам всім треба дотримуватись елементарне - це міри обережності та самоізоляції. Коли вам кажуть: "Залиштесь вдома", - це значить "залиштесь вдома", інакше масштаби ситуації що розвивається будуть катастрофічними", - додав він.

 

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine