€ 90 млн - джекпот лотереї Євроджекпот на максимумі

Після двомісячної серії без виграшів перший приз одній з провідних лотерей Європи знову досяг своєї верхньої межі. У найближчу п'ятницю, 3 квітня, Евроджекпот розігрує € 90 млн, і якщо і знову ніхто не вгадає всі 7 номерів тиражу, то переможці другої або навіть третьої призовийої категорії отримають сильно збільшені призи

Сайт theLotter запрошує любителів лото з України взяти участь в тиражі онлайн іпоборотися за приз, який може змінити ваше життя.  

Евроджекпот: правила гри і призи 

Учасникам лотереї потрібно відзначити на своєму бланку 7 номерів: 5 основних (від 1 до 50) плюс 2 бонусні кулі "EuroNumber" (від 1 до 10). Тиражі лото проводяться щоп’ятниці, в 9 вечора за київським часом. 

Вам не вдалося вгадати всі номери? Не страшно, можливо, ви виграли один з 11 другорядних призів. Ось основні призові категорії з самими високими виплатами: 

Перший приз (джекпот) - збіг 5 основних номерів + 2 "Єврономер" 

Другий приз - 5 основних номерів + 1 "Єврономер" 

Третій приз - 5 основних номерів

Як згадано вище, перший приз лотереї складе € 90 млн. Якщо він не буде зірваний, доходи, отримані від продажу білетів (які зазвичай поповнюють джекпот наступного тиражу) будуть переправлені на другорядні категорії, що значно підвищить їх призи.

Як грати в Євроджекпот онлайн з України?

Для того, щоб купити білет Евроджекпота необхідно зайтина сторінку лотереї на сайті theLotter, і відзначити ваші номера на електронній формі так само, як ви б це зробили на звичайному білеті. Там же ви зможете оформити підписку або мультіабонемент, щоб гарантувати свою участь в майбутніх тиражах. 

Після того, як ви підтвердите своє замовлення натиснувши на кнопку "Грати", працівник місцевого офісу theLotter в Німеччині придбає лотерейний білет з вашими номерами. Його скан-копія буде завантажена в ваш обліковий запис на сайті і послужить додатковим підтвердженням того, що він належить вам, а не сайту.

У разі виграшу призу ви отримаєте відповідне повідомлення на вашу електронну пошту. Важливо підкреслити, що ви отримаєте весь виграш цілком, без вирахування комісійних. Дохід сайту складається з невеликої надбавки до ціни білета, яку ви платите при оформленні вашого замовлення. 

3 переваги гри в Євроджекпот онлайн

Швидко, зручно і безпечно - для оформлення замовлення від вас потрібні лише кілька кліків миші. Ваші особисті дані та інформація про платіжний засіб захищені протоколом шифрування SSL. 

Ніколи не втрачайте свій білет - лотерейний білет, на жаль, легко кудись не туди покласти. А адже це може коштувати вам величезних грошей… Граючи онлайн на сайті theLotter, ви не ризикуєте стати одним з тих, хто не зміг отримати свій виграш. Ваш квиток буде в повній надійності перебувати в сейфі theLotter до тих пір, поки він вам не знадобиться.

Грайте за найбільші джекпоти світу- Сайт theLotter відкриває вам доступ до найбільших лотерей Америки і Європи, що означає ще більше шансів виграти величезні призи.

Джекпот лотереї Євроджекпот чекає на вас

На цьому тижні вас чекає не тільки величезний джекпот, але і, можливо (якщо ні на одному білеті не співпадуть всі 7 номерів), величезні другорядні призи. € 90-мільйонний тираж трапляється не кожного тижня, і навіть не кожного місяця. Не пропустіть такий шанс!