Компанія FERREXPO надала засоби захисту лікарям та медикам в ОТГ Полтавщини

Партію гуманітарної допомоги для боротьби з коронавірусом для об'єднаних територіальних громад Полтавщини передали представники компанії Костянтина Жеваго FERREXPO

Для лікарень Кременчука, Козельщини та Новогалещини Біланівський та Єристівський гірничозбагачувальні комбінати передали засоби індивідуального захисту для лікарів — захисні маски, рукавички, окуляри та пірометри. 

"Біланівський ГЗК, Єристівський ГЗК, Полтавський ГЗК будуть відслідковувати ситуацію, яка відбуватиметься, і будуть, наскільки це можливо, швидко реагувати на події. І, звичайно ж, допомагатимуть навколишнім лікарням та людям", — заявив у коментарі журналістам Директор Благодійного фонду Полтавського гірничозбагачувального комбінату В’ячеслав Мінязев.

Директор БФ "ПГЗК" також додав, що вони робитимуть усе можливе для захисту людей у боротьбі з коронавірусом COVID-19.

Засоби індивідуального захисту для лікарів вже надійшли до Кременчуцької центральної районної лікарні.

Як зазначила в коментарі журналістам в.о. директора КНП Кременчуцької центральної районної лікарні: "Я зверталась особисто до Юрія Віталійовича — це десь було два тижні тому, просила допомогу в цій ситуації і він тут же відгукнувся. Засоби індивідуального захисту вони сьогодні вкрай необхідні, щоб уберегти кадровий склад. Тому що якщо не дай Бог почнуть вибувати медики, то хто ж буде надавати допомогу?".  

Партію засобів захисту для трьох медичних закладів Полтавської області придбали на суму 300 000 гривень.

Заступник генерального директора ТОВ "Біланіський ГЗК" Леонід Тютюнник заявив: "Це невеличкий перший транш допомоги територіальним громадам, яке здійснює наше підприємство. Якщо, не дай Боже, ситуація буде ускладнюватися, то допомога наша тільки зростатиме і ми прикладемо всі зусилля для забезпечення лікувальних закладів необхідним обладнанням, засобами захисту і профілактики".

Наступну партію гуманітарної допомоги медичні заклади отримають найближчими днями.