За Зеленського хочуть проголосувати 40% опитаних, - Социс

Володимир Зеленський залишається політиком з найвищим електоральним рейтингом. За нього проголосували б 40,4% респондентів

Про це свідчать результати опитування Центра соціальних та маркетингових досліджень SOCIS, проведеного в період з 13 по 23 березня 2020 року.

 "Володимир Зеленський залишається політиком з найвищим електоральним рейтингом, - при наявності широкого вибору кандидатів проголосували б за нього 40,4% респондентів. Дещо зріс рейтинг Петра Порошенка (з 9,6% у лютому до 11,8% у березні) та знизився рейтинг Юлії Тимошенко (з 7,5% у лютому до 5,1% у березні)", - йдеться в опитуванні.

Партія "Слуга народу" залишається лідером за кількістю потенціальних виборців (31,5%). На другому місці – "Європейська солідарність" (12%). Рейтинг "Опозиційної платформи - За життя" у березні складав 9,8%, а "Батьківщини" - 5,9%.

Вибірка репрезентує доросле населення України (окрім Криму та непідконтрольних територій на Сході України) за такими показниками як стать, вік, регіон проживання та тип населеного пункту.
Опитування завершилося перед початком активної фази пандемії.

 

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.