Люди, які довели до падіння економіки тоді, коли не було коронавірусу, - Княжицький про владу

Народний депутат від "Європейської солідарності" Микола Княжицький дав свій прогноз щодо теперішньої влади

Про це він розповів в ефірі програми "Дебати", передає Еспресо.TV.

"Майбутнє буде дуже складним. Набагато важче, ніж ми собі це уявляємо. Чи справиться з цим уряд? Ні, не справиться. Тому що я особисто говорив про те, що необхідно створювати уряд національної довіри, який би об'єднав і притомних людей з більшості політичних сил, деякі політичні сили цілком туди зайдуть і зроблять таку коаліцію з фахових і професійних людей. Чи прислухалася до цього сучасна влада? Ні, не прислухалася, можливо, лише частково. Тому що ми бачимо, що є деякі професійні призначення, але очевидно, що не можна зробити реформу через одного міністра", - сказав Княжицький.

Він додав, якщо міністр фінансів зарекомендував себе сильним фахівцем ще в минулому уряді, це не означає, що в тій системі прийняття рішень, яка є при владі Володимира Зеленського, йому вдасться бути ефективним.

"Це люди, які прийшли до влади, не фахові, які довели до падіння виробництво і економіку навіть тоді, коли не було ніякого коронавірусу. А зараз нас чекають складні часи, які приведуть до реального переформатування української влади", - зазначив Княжицький.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb.