"У мене багато вільного часу", - екс-президент Формули-1 стане батьком вчетверте у 90 років

Мільярдер і легендарний президент Формули-1 Берні Екклстоун, який пішов на пенсію в січні 2017 року, поділився новиною, що в свої 89 років чекає на четверту дитину

Про це повідомляє видання "НВ" з посиланням на Daily Mail.

Берні Екклстоун і його 44-річна дружина Фабіана Флозі чекають на дитину. Це буде четверта дитина для британського мільярдера і перша для його дружини. "У цьому немає нічого незвичайного", - сказав колишній президент Формули-1, - "Я більше не працюю, тому у мене багато вільного часу, щоб практикуватися", - розповів він.

Екклстоун зазначив, що вони із дружиною чекають появу хлопчика в липні 2020 року. Для Берні це буде перший син. Першій дочці Берні від першого шлюбу Деборі зараз 65 років. Ще дві дочки 35-річна Тамара і 31-річна Петра народилися в шлюбі з моделлю Славікою Екклстоун. Із Фабіаною Флозі Екклстоун одружився у 2012 році через чотири роки після розлучення зі Славікою. Також у Берні Еклстоуна п'ять онуків.

"Це класно. Не бачу тут жодної драми. У мене є онуки і я з нетерпінням чекаю народження ще однієї дитини", - додав він.

У жовтні цього року Берні Екклстоун святкуватиме своє 90-річчя. Зараз він живе разом із дружиною на фермі, яка розташована неподалік від бразильського мегаполіса Сан-Паулу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb