Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на вихідних і де можуть пройти дощі

Вихідними 4-5 квітня в Україні очікується незначне зниження температури повітря та поривчастий вітер

Про це в ефірі Еспресо.TV розповіла синоптик Наталка Діденко.

"Вихідні покажуть незначне коливання вниз, особливо 5 квітня, - температура повітря знизиться на кілька градусів, але короткочасно і несильно. Також 5 квітня посилиться вітер - буде поривчастий, некомфортний", - сказала пані Діденко.

На заході України, а також на Харківщині та на Полтавщині 4 квітня можливі дощі.

"4 квітня є імовірність невеликих дощів у західній частині України - туди підійде атмосферний фронт. Також, можливо, трохи покапає на Харківщині та Полтавщині, але загалом ніяких серйозних опадів не передбачається", - зазначила синоптик.

Відчутне потепління в Україні очікується з 7 квітня - до +13...+19°C.

"З вівторка, з Благовіщення, в Україні розпочнеться відчутне підвищення температури повітря, стовпчики термометрів максимально досягатимуть 13-19 градусів тепла. Опадів поки що не передбачається - антициклональний характер погоди", - розповіла Наталка Діденко.

У столиці вихідними опадів не очікується, потепління почнеться з 6 квітня.

"У Києві вихідними 4-5 квітня погода буде без істотних опадів, температура коливатиметься, повітря буде досить свжим, але вже з понеділка, особливо з вівторка, у столиці також суттєво потепліє і температура повітря у Києві вдень досягатиме 16-17 градусів тепла", - додала синоптик.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb