УЄФА може скасувати результати єврокубків у нинішньому сезоні

УЄФА скасує результати розіграшів Ліги чемпіонів та Ліги Європи нинішнього сезону, якщо турніри не вдасться дограти до 3 серпня

Про це заявив президент УЄФА Александар Чеферін, повідомляє AS.

За його словами, обидва турніри мають бути завершені до 3 серпня.

"Ми в безпрецедентній ситуації, тому повинні бути гнучкими. Ми могли б проводити матчі в ті ж дні, що і національні чемпіонати, навіть в один час", – сказав Чеферін.

За його словами, УЄФА має різні варіанти відновлення єврокубків. Однак є ймовірність, що матчі, які залишилися, не будуть зіграні взагалі.

"Все залежить від урядів країн, чи дозволять вони завершити турніри. Якщо вони скажуть, що футбольні матчі не можна проводити – ми нічого не зможемо зробити. До вересня або жовтня буде вже занадто пізно", – сказав Чеферін.

Він також розповів про можливі формати догравання єврокубків. УЄФА може проводити один матч замість двох на кожному етапі плей-офф.

"У такому випадку жереб буде визначати, хто гратиме вдома. Також існує варіант, що матчі будуть проводити на нейтральних полях. Можемо зіграти "фінал вісьмох" або "фінал чотирьох". Схоже, що всі матчі будуть проводитися без глядачів, але будуть транслюватися", - розповів Чеферін.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine