Джонсон залишається у лікарні, у нього висока температура і кашель, - речник

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон буде залишатися в лікарні під наглядом лікарів, у нього присутні симптоми коронавірусу - висока температура і кашель

Представник Джонсона сказав, що прем'єр-міністр провів ніч у лікарні і залишається там під наглядом медиків.

"У Джонсона спостерігаються постійні сімптоми коронавируса - висока температура і кашель", - цитує прес-секретаря Reuters.

Прес-секретар відмовився відповідати на питання про те, чи знаходиться Джонсон біля апарату штучної вентиляції легенів і чи є у прем'єра пневмонія.

В офісі Джонсона запевнили, що він продовжував тримати на контролі роботу уряду, "у нього все добре, і він буде проходити звичайні процедури в якості запобіжного заходу". На Даунінг-стріт відмовилися уточнити, які саме процедури призначені Джонсону.

Сам прем'єр у своєму Twitter запевнив, що перебуває в "доброму гуморі" в лікарні в Лондоні і достатньо здоровий, щоб виконувати обов’язки прем'єра.

Раніше російське пропагандистське агентство РИА Новости з посиланням на "власне джерело" повідомило, що Джонсон підключений до апарату штучної вентиляції легенів. На Даунінг-стріт назвали це повідомлення дезінформацією.

Нагадаємо, 27 березня у Джонсона підтвердився коронавірус.

Увечері 5 квітня прем'єр-міністра доставили в лікарню.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine