На Вінниччині чоловік відстрілювався від спецпризначенців з рушниці та пістолету, поранив чотирьох

6 квітня у Шаргороді бійці спецпідрозділу КОРД затримали озброєного рушницею та пістолетом правопорушника, який після погроз розправою своєму сусідові, зачинився у власному будинку

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

Як зазначили в поліції, чоловік почав стріляти в поліцейських, коли вони прибули на виклик.

"До поліції надійшло повідомлення від 32-річного місцевого жителя про те, що під час конфлікту його сусід поводився неадекватно, розмахував зброєю та погрожував її застосувати. Аби з’ясувати усі обставини, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.
52-річний правопорушник відмовився спілкуватись з працівниками поліції, а потім  вийшовши на вулицю, здійснив кілька пострілів з рушниці вгору, погрожуючи розправою поліцейським. Чоловік поводився неадекватно, на прохання поліцейських заспокоїтись та віддати зброю – не реагував, після чого зачинився у будинку, де знаходився його літній батько", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Миколаєві під час стрілянини поранили в голову кримінального авторитета "Мультика", - ЗМІ

"Розуміючи, що зловмисник може завдати шкоди пенсіонеру та оточуючим,  керівництво обласного главку поліції прийняло рішення про введення спецоперації з затримання озброєного зловмисника із залученням бійців спецпідрозділу КОРД", - додали правоохоронці.

Як розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, під час штурму будинку зловмисник почав стріляти з рушниці та пістолету по спецпризначенцях, у результаті чого четверо поліцейських отримали поранення. Поки одні бійці спецпідрозділу відволікли увагу зловмисника розбиттям вікна у будинку, інші вибили двері та затримали озброєного правопорушника. У нього вилучили мисливську рушницю та пістолет.

Фото - Нацполіція:

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb