Замах на кримінального авторитета "Мультика": підозрюваний був у медичній масці

Очевидці замаху на Михайла Титова не можуть описати зловмисника, оскільки він був у медичній масці чорного кольору

Про це повідомляє видання "Новости-N".

Захисник Титова зазначив, що на сьогоднішній день просто необхідно було провести прес-конференцію, однак через карантинні заходи, це не є можливим. Більш того, саме умови карантину, значно допомогли стрілку здійснити злочин і залишитися непоміченим.

Читайте також: В Миколаєві під час стрілянини поранили в голову кримінального авторитета "Мультика", - ЗМІ

"Близькі та друзі Михайла Миколайовича (Титова - Ред.) зібрали фонд, щоб була можливість заплатити людям за інформацію, яка б могла сприяти розкриттю злочину. Можливо у водіїв збереглися якісь відеозаписи. На сьогоднішній день, поліція думає, що стрілець був один. Потрібно враховувати, що карантин також сприяв вчиненню злочину, тому що злочинець перебував у медичній масці і це не викликало ні в кого ніяких підозр. І навіть ті, хто його бачив, розпізнати будь-які прикмети не зміг, адже він в масці. Більш того, навіть якщо б його побачили поліцейські, то в умовах карантину до нього ніяких питань не виникло, було б більше запитань, якби він був без маски. Припускаємо, що якби не було карантину і він йшов в масці, то як мінімум до нього б могли бути якісь питання, - сказав адвокат.

Читайте також: У поліції п'ять версій щодо замаху на кримінального авторитета "Мультика"

Попередньо, стрілок був міцної статури, зріст - приблизно 170 сантиметрів, на ньому була кепка, яку він насунув на очі, а на обличчі - медична маска, як стверджують очевидці, чорного кольору, в руках він ніс спортивну сумку.

Також адвокат підкреслив, що злочинець вичікував Титова зі свого "прихистку". Поліція виявила на місці покривало. Залишається поки незрозумілим яким чином стрілок потрапив на технічний поверх п'ятиповерхового будинку, але це має з'ясувати слідство.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb