Княжицький: Оновлений проєкт бюджету значно кращий, але його неможливо виконати

Карантин значно загальмував економіку, а МВФ коштів не дасть через блокування "Слугами народу" і їхніми союзниками закону про регулювання банківської діяльності

Про це народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький написав на своїй сторінці у Facebook.

"Подивився проєкт бюджету, запропонований урядом. Він значно кращий, ніж попередній. "Європейська Солідарність" змогла відстояти більшу прозорість витрат, збільшення фінансування культурних і освітніх інституцій. Очевидно інше: цей бюджет не можливо виконати", - написав Княжицький.

Він нагадав, що до стрімкого економічного падіння "Слуги народу" довели Україну ще до пандемії. А карантин значно загальмував економіку.

"МВФ коштів не дасть через блокування "слугами народу" і деякими їхніми союзниками банківського закону. Де брати кошти? В Росії? У них через падіння цін на нафту ситуація погана. Але останнім акордом перед падінням імперії велика спокуса у безумного імператора прикупити собі Україну. Моя робота в Раді зі "Слугами народу" свідчить про наступне. Влада справді нічого не прогнозує, не планує стратегічно, живе днем сьогоднішнім. Не тому, що не хоче. Тому, що не вміє. І тут найбільша небезпека", - пояснив нардеп.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine