Відомий український тренер застряг у Казахстані через коронавірус

Головний тренер карагандинського "Шахтаря" В'ячеслав Грозний не зміг повернутися в Україну після припинення національного чемпіонату

Про це повідомляє meta-ratings.kz.

Грозний зізнався, що через закритий кордон він не мав можливості повернутись в Україну.

"15 березня ми зіграли останній матч в чемпіонаті Казахстану, але вже без глядачів, а через два дні президент Казахстану оголосив про повний карантин в країні. Місцеві хлопці роз'їхалися по своїх родинах, а я разом з легіонерами нашої команди оселився в одному з готелів Алмати. З готелю ми майже не виходимо. Тут навіть удвох не можна збиратися, в таксі, якщо треба з'їздити в магазин, теж по одній людині і масковий режим. Президентом Казахстану карантин був оголошений з 15 березня на місяць. Виїхати після цього в Україну вже було не можливим, тому що всі рейси скасували, кордони закрили", - розповів український тренер.

У чемпіонаті Казахстану "Шахтар" В'ячеслава Грозного зіграв 2 матчі, де здобув 1 перемогу і 1 поразку. Команда розмістилась на восьмій сходинці, у турнірі бере участь дванадцять клубів.

В'ячеслав Грозний тренував київський "Арсенал", вінницьку "Ниву", "Дніпро", запорізький "Металург", "Говерлу", болгарський "Левскі", російський "Терек", казахстанські "Тобол" та "Іртиш" і грузинське "Динамо". У 2002 році він був визнаний найкращим тренером України.