Британський боксер переконаний, що візьме реванш у Ломаченка

Британський боксер Люк Кемпбелл заявив, що переможе українця Василя Ломаченка у бою-реванші

Про це повідомляє Vringe.com.

За словами Люка Кемпбелла, у бою за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) між Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом, він вважає фаворитом українського боксера. Проте він переконаний, що здатен взяти у Ломаченка реванш.

"Буде дуже цікаво побачити, як Ломаченко впорається з Лопесом. Коли я бився з Ломаченком в останньому бою, давайте будемо чесні, я дав йому важкий бій. Переглядаючи поєдинок, я бачу, що він переміг, і він найкращий у світі. Але з невеликими змінами в своєму стилі, я думаю, в реванші я поб'ю його. Я справді так думаю", - сказав Кемпбелл.

31 серпня 2019 року Кемпбелл програв Ломаченку одноголосним рішенням суддів у поєдинку за титули чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

У наступному бою українець має зустрітися з чемпіоном світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) Теофімо Лопесом. Дата зустрічі через пандемію коронавірусу наразі невідома.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine