На Закарпатті заборонили виходити на вулицю найближчими вихідними

Прийнято рішення про максимальне посилення карантину в Закарпатській області, жителям заборонили виходити на вулицю найближчими вихідними днями

Про це повідомляє mukachevo.net.

Таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Закарпатській ОДА.

Згідно з ним, обмеження запроваджують лише на вихідні дні. Заборонено буде пересування у громадських місцях від суботи 11 квітня 13:00 години до 6:00 години ранку понеділка 13 квітня.

Відповідне звернення оприлюднив голова Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

"Регіональна комісія ухвалила рішення про запровадження максимального обмеження пересування. Це означає - починаючи із 13 години суботи 11 квітня до 6 години ранку понеділка 13 квітня – ви не виходите з дому, вам потрібно залишатися вдома! Так, я розумію, що в ці святкові дні ми звикли навідувати гостей, приймати їх у себе, виходити на прогулянки. Та іншого варіанта, як бути вдома, щоб зупинити масове поширення пандемії коронавірусу, поки нема", - йдеться у повідомленні Гетманенка.

Також за порядком посилено слідкуватиме поліція.

"У ці дні органи правопорядку будуть працювати у посиленому режимі. Службу нестимуть працівники органів Нацполіції та Нацгвардії. Штрафів у 17 000 грн порушникам карантину уникнути не вдасться", - додав Гетманенко.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine.