"Влада зливає до унітазу завоювання Майдану": Сенцов назвав реваншем справу проти Чорновол

Український режисер, активіст і експолітв'язень Кремля Олег Сенцов назвав реваншем і "зливом" завоювань Майдану справу проти екснардепа і активістки Тетяни Чорновол

Про це Сенцов написав у Facebook.

"Тоді тривала революція, траплялися бійки, гили люди. Ми виборювали гідність, свободу та майбутнє для своєї держави. Зараз ми бачимо як поступово усі ці завоювання Майдану нинішня влада зливає до унітазу. Якщо би ми тоді програли, то Янукович нас усіх кинув би за ґрати. І якщо активістів саджають зараз, то що це таке, якщо не реванш?" - написав Сенцов.

Читайте також: Я перша активістка, яку переслідують за Майдан, - Чорновол про обшук

Активіст Революції Гідності наголосив, що людина, вбивство якої закидають Чорновол, загинула через власне рішення залишитись у палаючій будівлі.

"Я знаю Тетяну Чорновол особисто. Можна по різному ставитися до її політичної діяльності, але вона мужня жінка, один з найактивніших борців з Януковичем. Її чоловік загинув в АТО, а саму Тетяну ледь не вбили подонки ще за часів Майдану, жорстоко побивши. Зараз інші "добрі" люди обвинувачують її в навмисному вбивстві людини 18 лютого 2014 року. Хоча усім давно відомо, що то був нещасний випадок, і загиблий свідомо залишився в підпалений будівлі, відмовившись її залишати. Я теж був там поруч, хоч і підійшов пізніше, коли офіс партії регіонів вже димів. Бо були теж важливі справи у вигляді зіткнень з "Беркутом" на розі Шовковичної та Інститутської", - написав Сенцов.