Старіє та стає повільнішим: Американський чемпіон знайшов нові недоліки Ломаченка

Чемпіон світу WBO у напівлегкій вазі американець Шакур Стівенсон заявив, що переможе Василя Ломаченка, адже українець стає старшим та повільнішим

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у напівлегкій вазі (до 59 кг) Шакура Стівенсона, якщо Василь Ломаченко повернеться у свою колишню категорію після бою з американцем Теофімо Лопесом, він його переможе. На його думку українець старіє і через це стає повільнішим.

"Це найважливіший для мене бій. Я говорив це ще тоді, коли мій рекорд був 2-0, ще після спарингів з Ломаченком. Якщо після зустрічі з Лопесом він зробить те, що обіцяв, тобто повернеться в напівлегку вагу, то я буду першим, хто його поб'є. Жодної неповаги, але я вважаю, що Ломаченко старіє, сповільнюється на ногах, а у мене – майстерність, швидкість рук і ударна міць. У мене такий же рівень боксерського інтелекту, як у нього. Немає нічого, чого я не можу зробити. Стилістично я ідеальний кандидат, щоб побити Ломаченко", - сказав 22-річний Стівенсон.

Василь Ломаченко є чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). У наступному бою українець має зустрітися з чемпіоном світу IBF (Міжнародної боксерської федерації) Теофімо Лопесом. Дата зустрічі через пандемію коронавірусу наразі невідома.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine