У "Барселоні" спалахнув конфлікт в керівництві клубу, 6 топ-менеджерів подали у відставку

Шість топ-менеджерів іспанського клубу "Барселони" подали у відставку через кампанію цькування футболістів у соціальних мережах та управлінську кризу

Про це повідомляє AS.

У відставку подали два віцепрезидента - Емілі Русо та Енріке Томбас, у яких стався конфлікт з президентом "Барселони" Жозепом Бартомеу, а також директори клубу - Сільвіо Еліас, Марія Тейшідор, Жозеп Понт та секретар правління - Жорді Класамілья.

Причиною відставки вони називають погане управління кризою в "Барселоні", справу, пов'язану з акаунтами в соціальних мережах, за допомогою яких цькували футболістів команди, а також майбутнє клубу після пандемії.

Читайте також: Мессі відреагував на чутки про перехід до "Інтера"

"Директори, що підписалися нижче, повідомили президенту Бартомеу про рішення негайно і безповоротно піти у відставку із займаних посад у клубі. Ми досягли цієї точки і не бачимо можливості змінити способи управління клубом перед важливими викликами у майбутньому і особливо після закінчення пандемії.

Хочемо підкреслити наше розчарування з приводу інциденту з акаунтами клубу в соціальних мережах, відомого в пресі як Barçagate. Бажаємо, щоб після аудиту з боку PricewaterhouseCoopers звітність була передана тим, кому належить", - йдеться у заяві клубу.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine