У Львові раптово помер 44-річний капелан Андрій Дуда

10 квітня 2020 року близько опівночі на 44 році життя раптово помер протоієрей Православної церкви України (ПЦУ) Андрій Дуда, клірик Свято-Миколаївського храму міста Львова, капелан і волонтер

Про це із посиланням на портал Варта1 передає Еспресо.TV.

Відповідну заяву оприлюднив митрополит Димитрій Рудюк.

"Висловлюємо свої співчуття декану Львівського благочиння митрофорному протоієрею Ярославу Дуді, їмості та всім родичам покійного. Це надзвичайно важка втрата для усіх нас. Її зараз важко збагнути. Отець десятки разів їздив на передову, там де зараз вирує війна, займався на Донбасі просвітницьким та милосердницьким служінням, горів любов‘ю до України", - зазначив митрополит. 

Своє співчуття з приводу смерті священика висловила народна депутка від партії "Європейська солідарність", львів'янка Софія Федина. Вони разом займалися волонтерською діяльністю.

"Нас поєднала в роботі війна і допомога нашим захисникам, але для всіх нас ви були стовпом/опорою, з якою ми перевертали світ і міняли на краще. Ви водночас були і отцем, і батьком, і другом, і побратимом - тим, хто завжди поруч, тим, з ким не страшно ступати у невідоме. Вам було потрібно все побачити, зробити, створити, встигнути", - зазначила вона.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb