Наталка Діденко попередила про різке похолодання, подекуди з мокрим снігом, і розповіла про погоду на Великдень

У вівторок, 14 квітня, в Україні почнеться різке похолодання з дощами, які подекуди переходитимуть у мокрий сніг

Про це повідомила в ефірі Еспресо.TV синоптик Наталка Діденко

"Завтра у західних областях України, на півночі, подекуди в центрі очікується різке похолодання, температура повітря від сьогоднішніх 15-22 градусів тепла впаде до +4...+9 градусів. Із фронтом також прийде дощ, який за умови різкого зниження температури повітря подекуди переходитиме навіть у мокрий сніг", - сказала пані Діденко.

До середи похолодання пошириться на більшість території України.

"Схід і південь завтра поки що утримуються від похолодання, там ще залишаться вищі градуси, але вже 15 квітня похолодання охопить практично всю територію України і 15 квітня дощ із мокрим снігом найбільш імовірні на північному сході та сході України", - додала пані Діденко.

У Києві 14 квітня також очікується різке похолодання.

"Завтра у столиці різко похолодає десь до +6...+7 градусів і також у Києві очікується дощ і, якщо температура повітря знизиться ще нижче, наприклад, з +6 градусів до +4, до +3 надвечір, то може бути і мокрий сніг. Але більша імовірність опадів у Києві саме вночі-вранці, в першій половині дня", - сказала пані Діденко.

На Великдень у столиці очікується прохолодна погода.

"Ця холодна погода буде тривати трохи з коливаннями, всередині тижня потепліє, але ось на суботу, на неділю, на Великдень знову в Києві температура повітря знизиться, можливо, не до 4-6, але все одно розраховуйте на прохолодну погоду", - розповіла пані Діденко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb