"Кожен буде наступним": Федина назвала справу Чорновол початком репресій проти майданівців

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" Софія Федина назвала кримінальні провадження проти Тетяни Чорновол початком репресій проти майданівців та наголосила, що кожен, хто дозволить розправитись з нею, буде наступним

Про це Федина заявила 13 квітня, під час позачергового засідання Верховної Ради України, передає Еспресо.TV.

"Справа Тетяни Чорновол, яка зараз розпочалась, кримінальні провадження проти неї - це своєрідна помста усім майданівцям. Це є реванш антимайданівських сил, які не тільки хочуть показати, що не боріться, які не тільки хочуть сказати, що ви були дурні, а ми перемагаємо - вони хочуть у кожному із нас виробити рефлекс страху", - заявила Федина.

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" наголосила, що справою Чорновол розпочинаються репресії проти всіх майданівців. А реваншем антимайданівських сил намагаються сплюндрувати історичний вибір України.

"Сьогодні справою Тетяни Чорновол розпочинаються репресії проти всіх майданівців. Якщо розправляться з нею, якщо ті, хто сидять у цій залі дозволять розправитись з нею - кожен із вас буде наступним. Справа у тому, що реваншем антимайданівських сил намагаються сплюндрувати історичний вибір України, намагаються сплюндрувати право кожного із нас боротися за свої права і свободу", - зауважила Федина. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb