Зеленський просив, але не вдалося: Дубілет заявив, що Шмигаль не зміг знайти йому роботу в уряді

Ексміністр Кабміну Дмитро Дубілет розповів, що президент Зеленський просив очільника КМУ Дениса Шмигаля підшукати для нього роботу в уряді, але прем’єр-міністр її не знайшов

Про це він розповів в інтерв’ю "Бабелю".

"Конкретної розмови про те, що я йду, не було. Просто в якийсь момент стало зрозуміло, що уряд іде у відставку, Гончарук подає заяву. У нас була зустріч на чотирьох - із президентом, (головою Офісу президента Андрієм) Єрмаком і Шмигалем. Ми обговорювали подальшу співпрацю, президент попросив Шмигаля опрацювати варіанти, за яких я міг би продовжити роботу в Кабміні. Але ми не знайшли прийнятний варіант і вирішили, що я буду пробувати вести проєкти ззовні", - розповів Дубілет.

Він не захотів називати конкретні пропозиції, але каже, що це були не міністерські посади. Дубілет вважає, що зможе реалізувати великі проєкти як волонтер.

Ексміністр каже, що не спілкувався із Зеленським відтоді, як йому не знайшли роботи в Кабміні: "Усім зараз не до того".

Також Дубілет не знає, чи повʼязане те, що йому не знайшли роботу, зі звільненням Андрія Богдана з Офісу президента.

"Я не знаю, справді не знаю. Підозрюю, що у середовищі людей, які мислять такими категоріями, цей аргумент (що для когось він був людиною Богдана) міг зіграти якусь роль. Я можу сказати за себе: я нічийна людина - ані Богдана, ані Гончарука, я сам по собі. Я людина, яка отримує задоволення від впровадження корисних проєктів. Крапка", - сказав Дубілет.