Людей готують до чіпізації: славетний російський тенісист зробив абсурдну заяву про коронавірус

Колишній лідер світового тенісного рейтингу Марат Сафін заявив, що світ залякують коронавірусом, аби примусити людей вживляти чіпи

Про це повідомляє Sports.ru.

Сафін, який до 16 березня перебував у Іспанії заявив, що не вірить у реальну загрозу коронавірусу, попри загальну паніку.

"Я зараз у Москві. До цього був в Іспанії, 16-го вирішив сюди переїхати - там ввели надзвичайний стан, перебувати вже було неможливо. Штрафують людей, якщо виходиш з дому, така паніка вже серйозна. Думаю, що все не так, як розповідається, це все підготована ситуація. Але народ же вірить в усе, в страшилки по телевізору. Хтось вірить, що всюди морги, народ вмирає пачками, цивілізація скоро закінчиться, а я в це не вірю", - сказав Сафін.

За його словами, за допомогою пандемії, людство готують до чіпізації.

"Я думаю, що людей готують до чіпізації. Білл Гейтс ще в 2015 році розповів, що у нас буде епідемія, потім пандемія, наш наступний ворог - вірус, а не ядерна війна. Потім вони провели симуляцію на Давоському форумі за два тижні до того, як вірус став відомий в світі. Вони все показали, як все це буде проходити. Я не думаю, що Білл Гейтс такий провісник - він просто знав, і всі готувалися", - сказав Сафін.

Росіянин припустив, що людям незабаром імплантуватимуть наночіпи.

"Потім 5G чому запускається? Потім наночіпи будуть вводитися. Все йде до цього. Подивіться, що навколо відбувається. Народ в паніці, все як годиться. Я думаю, що чіпи ставитимуть вже не в телефони, а будуть імплантувати.

40-річний Марат Сафін у 2000 році був першою ракеткою світу, він виграв два турніри "Великого Шолому" – US Open та Australian Open.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine