На в'їздах до Києва з 16 квітня водіям та пасажирам вимірюватимуть температуру

Від завтра, з 16 квітня, водіям та пасажирам транспортних засобів на основних в'їздах до Києва обов'язково вимірюватимуть температуру в рамках заходів з протидії коронавірусу

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

"Від завтра, з 16 квітня, водіям та пасажирам транспорту на основних в'їздах до Києва обов'язково вимірюватимуть температуру. Перевірятимуть автобуси та мікроавтобуси, вантажні та вантажно-пасажирські автомобілі та легкові автівки, які перевозять більше трьох осіб включно із водієм", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що температурний скринінг буде відбуватися на контрольно-пропускних пунктах на в'їздах та виїздах із Києва. Робота пунктів розпочнеться о 13:00. До цього часу термометрію проводитимуть для пасажирів автобусів.

Контрольно-пропускні пункти розміщуватимуться на в'їздах та виїздах із міста за наступними адресами:

- вул. Богатирська, 32-Е;

- просп. Броварський;

- вул. Бориспільське шосе;

- просп. Академіка Глушкова;

- шосе Житомирське;

- вул. Гостомельське шосе, 1/1;

- Дніпровське шосе;

- вул. Вишгородська, 83-А;

- 27 км Столичного шосе. 

Наголошується, що до столиці будуть пропускати лише громадян з нормальною температурою тіла. Якщо температура перевищуватиме 37,5 градуса та будуть виявлені ознаки гострого респіраторного захворювання, особу перевірятимуть на коронавірус та відправлятимуть на самоізоляцію.

У разі, якщо температура тіла перевищуватиме 38 градусів та людина матиме симптоми ГРВІ, – викликатимуть бригаду швидкої (екстреної) медичної допомоги для госпіталізації хворого.

Фото: сайт КМДА

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb