На війну не йдуть з єдиною зброєю в арсеналі: Джошуа назвав причини поразки Вайлдера від Ф'юрі

Чемпіон світу WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що Деонтей Вайлдер програв Тайсону Ф'юрі через свій обмежений арсенал

Про це повідомляє Sky Sports.

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) британець Ентоні Джошуа заявив, що американець Деонтей Вайлдер програв Тайсону Ф'юрі з Великої Британії через те, що не зміг нічого запропонувати супернику, окрім коронного удару правою.

"Я знав, що, коли Вайлдер підніметься на топ-рівень, йому буде складно там утриматися. Адже ми говоримо про різні речі: піднятися і утриматися там. Коли Вайлдер завдавав своїх ударів, він перемагав. Але я завжди кажу, що, вирушаючи на війну, не можна йти з єдиною зброєю в арсеналі. А у нього було одна зброя - його права рука. Щойно його позбавили цього - нічого не вийшло. Ф'юрі знищив Вайлдера, використавши його слабкості", - сказав Джошуа.

Бій за титул чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) відбувся 23 лютого, Ф'юрі переміг технічним нокаутом, а Вайлдер зазнав першої поразки в кар'єрі.