Ольгу Буславець призначили в.о. міністра енергетики, - нардеп

Віталій Шубін звільнений з посади першого заступника міністра енергетики та захисту довкілля та тимчасово виконуючого обов'язки міністра. На посаду призначили Ольгу Буславець

Про це в телеграм-каналі повідомив народний депутат від партії “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко.

Кабмінет міністрів на позачерговому засіданні призначив Ольга Буславець на посаду першого заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища - виконуючого обов'язки міністра. 

За інформацією нардепа, Віталія Шубіна звільнено з посади першого заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища - виконуючого обов'язки міністра.

"Це було єдине питання порядку денного", - повідомив нардеп.

Нагадаємо, до цього президент Володимир Зеленський вже вносив кандидатуру Буславець на розгляд Верховної Ради. Втім в останній момент кандидатуру зняли з розгляду, оскільки у "Слузі народу" не знайшли достатньої кількості голосів.

Зазначимо, Ольга Буславець - ексочільниця директорату енергетичних ринків Міністерства енергетики та вугільної промисловості. До призначення у 2018 році генеральним директором новоствореного директорату Буславець працювала в міністерстві директором департаменту електроенергетичного комплаєнсу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb