"Без будь-яких доказів": Чорновол заявила, що в тексті підозри йдеться про намір вбивати людей

Політик, журналіст та екснардеп Тетяна Чорновол поділилась з журналістами суттю підозри від ДБР: мотив на вбивство Захарова та інших працівників офісу "партії регіонів"

Про суть підозри екснардеп, журналіст та учасник Революції Гідності розповіла в коментарі журналістам, передає Еспресо.TV.

"Немає ніякого причинно-наслідкового зв'язку між моєю активністю на Майдані, зокрема і 18 лютого, зокрема і при штурмі офісу "партії регіонів" і тією трагедію, що сталася - це загибель Захарова, працівника офісу партії", - відзначила Тетяна.

"Я сьогодні вперше на суді прочитала підозру, і була вражена. В першому абзаці підозри йдеться про те, що мій мотив був проникнення в офіс "партії регіонів", коли я пішла на цей штурм. Я підтверджую, так, у мене був мотив проникнення в цей офіс. Щоб партія регіонів злякалася за свою амбарну книгу, щоб вони викликали карателів з Маріїнського парку, які вбивали майданівців і кинули їх на звільнення офісу. Так, у мене був мотив проникнення", - заявила Чорновол.

Вона наголосила, що в наступних абзацах йшлося про те, що мотивов було виключно "вбивство". 

"Не просто вбивство Захарова, а масові вбивства", - уточнила екснардеп

"Третій абзац, четвертий абзац, п'ятий... Йдеться про те що я мала мотив вбивства працівників "партії регіонів", охоронців офісу. І це без будь-яких доказів", - відзначила вона.

"Якщо вони знаходять цю мотивацію, скажіть будь-ласка, чому в мене тоді підозра тільки по одному умисному вбивству? Чому немає підозри по замаху на масові вбивства. Тобто, це повна нісенітниця. Тут навіть немає чого коментувати, все воно не тримається купи", - додала Чорновол.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb