Випуск новин BBC News Україна виходитиме у прайм-тайм на Еспресо

Випуски новин BBC News Україна відтепер виходитимуть у прайм-тайм на телеканалі Еспресо в Україні

У програмі, яка виходитиме у прямому ефірі з Лондона о 21:00 за київським часом з понеділка по п’ятницю, глядачі телеканала Еспресо зможуть побачити найкращі репортажі та аналітику  BBC, які надають неупереджене та збалансоване висвітлення українських та світових подій.

Аудиторія неангломовних продуктів Всесвітньої служби BBC суттєво зросла під час коронавірусної кризи, і протягом останніх двох тижнів сягає 163 млн людей щотижня. Частиною цього контенту став новий формат BBC News Україна під назвою "Хроніки коронавірусу" - щоденна добірка найцікавіших світових новин, пов’язаних із пандемією. За інформаційної підтримки глобальної команди BBC, яка активно працює в Україні та регіоні,  випуски новин BBC News Україна показують глядачам глобальну перспективу нинішньої кризи.

Головний редактор BBC News Україна Марта Шокало каже: "У ці складні часи люди дуже потребують надійної та точної інформації, і чудово, що завдяки нашій співпраці з телеканалом Еспресо більше українців зможуть дивитись випуски новин BBC, у яких ми висвітлюємо ключові світові події".

Телеканал Еспресо розпочав роботу під час Євромайдану в 2013 році як інтернет-телебачення. Зараз воно доступне на цифровому ефірному телебаченні, основних українських кабельних мережах, супутникових платформах, платформах IPTV та у прямому ефірі на YouTube та Facebook.

Головний редактор телеканала Еспресо Світлана Самойленко каже: "Україна знаходиться на перехресті геополітичного майбутнього, і поява випуску новин ВВС News Україна на Еспресо сприятиме прагненню суспільства швидко вчитися і переймати досвід  країн, які успішно пройшли свій шлях до демократії".

Окрім вебсайту bbc.ua, матеріали BBC News Україна доступні на YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Telegram та Viber.