Попри судову ухвалу, Київміськбуд розпродає по акції скандальні апартаменти у Пущі-Водиці

Компанія Київміськбуд попри ухвалу Окружного адміністративного суду про зупинення будівництва скандального апарт-комплексу в Пущі-Водиці, продовжує будівельні роботи та продаж квартир, обіцяючи інвесторам здати об'єкт до жовтня 2020 року

Про це журналістам програми ШУСТРОВА LIVE розказали у відділі продажів компанії-забудовника.

"Завершення будівництва - жовтень цього року, орієнтуватися на ремонт можна десь на другий квартал наступного року", - повідомив менеджер та додав, що наразі на період карантину діє акція: квартиру можна придбати з розтермінуванням платежів з першим внеском 10%.

Отже, попри втручання Офісу Генерального прокурора в історію зі скандальною забудовою та рішення суду, яким зупинено будівництво, Київміськбуд не тільки не припинив будівельні роботи - це журналісти зафіксували на відео, але й обіцяє інвесторам вчасно завершити об'єкт, заманюючи акціями і знижками.

Ухвалу Окружного адміністративного суду Києва, якою були припинені будівельні роботи, в компанії вважають безпідставною.

"Компанія Київміськбуд подала клопотання про скасування заходів забезпечення позову, а зазначена ухвала не відповідає дійсності", -  говорить менеджер відділу продажів Київміськбуду.

Нагадаємо, Офіс Генерального прокурора відкрив кримінальні провадження за фактами незаконного будівництва холдинговою компанією "Київміськбуд" жилого кварталу по вулиці Квітки Цисик в Пущі-Водиці у Києві. Йдеться про факти незаконної вирубки понад 200 дерев, пошкодження об'єктів культурної спадщини та зловживання владою або службовим становищем. Ділянку площею 0,69 га ще 2017 року було надано холдинговій компанії в оренду для будівництва рекреаційно-оздоровчого комплексу. Однак насправді там зводять звичайні будинки, а квартири-"апартаменти" активно продаються вже понад рік.

23 березня Окружний адміністративний суд м. Києва зупинив дію містобудівних умов та обмежень та дозволу на виконання будівельних робіт і заборонив "Київміськбуду" здійснювати будь-які будівельні роботи на ділянці.

Докладний матеріал про незаконну забудову Пущі Водиці - дивіться в одному з найближчих випусків програми ШУСТРОВА LIVE на телеканалі Еспресо.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb