Зараз відбувається помста людей, які служили Януковичу, - Парасюк про справу Чорновол

Нардеп VIII скликання Володимир Парасюк заявив, що кримінальна справа проти екснардепа Тетяни Чорновол - це помста тих людей, які у свій час служили Януковичу, а зараз через своїх людей, які працюють у ДБР, створюють проблеми

Про це Парасюк заявив в ефірі програми "Відверто з Сергієм Руденко", передає Еспресо.TV.

"Я мав з нею (Тетяною Чорновол - ред.) політичні розбіжності в житті, не завжди здобрював те, що вона говорить, але з впевненістю можу сказати, що це людина, яка приклала максимум зусиль побороти діючий режим Януковича. Те, що зараз відбувається, це якась помста тих людей, які в той час служили Януковичу вірою і правдою. Вони через своїх людей впливу, які працюють в ДБР, зараз використовують шанс і створюють такі проблеми", - зазначив Парасюк.

Нардеп VIII скликання також наголосив, що справи проти Чорновол є мертві. А на розслідування, які веде Лукаш і Портнов можна не звертати увагу.

"Я знаю, що ніхто нічого не докаже. І всі ці справи є мертві. Бо тому що треба розуміти, якщо хтось хоче підіймати це питання, то потрібно більшій половині країни оголосити підозру. Всі ці фейкові розслідування, які веде Лукаш і Портнов - на це можна не звертати увагу, бо тому що там ні логіки, ні правди немає", - зауважив Парасюк.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb