Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на Великдень

19 квітня, на Великдень, в Україні очікується помірно тепла погода, подекуди пройдуть невеликі дощі

Про це повідомляє синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко у facebook.

За її словами, на Великдень, 19 квітня, дощі, хоча й невеликі, можливі у північних областях України, а також на Одещині і в Приазов‘ї.

"Не йдеться про зливи чи рясні опади, але в нас зараз кожна крапля - на вагу золота. Та що там золото? Кожен грам золота на вагу краплі дощу. На решті території України - без істотних опадів", - написала Наталка Діденко.

Вітер залишається північно-західним, західним, завтра слабким, максимум до помірного. Температура повітря великодньої ночі в Україні  +1+6 градусів, подекуди, окрім Півдня, заморозки 0-3 градуси, вдень у неділю +12+16 градусів, у північних областях трохи свіжіше, +9+13 градусів.

У Києві вітер залишається північно-західним, західним, невеликим. І шанс зміни його напрямку на південно-західний не раніше 25 квітня. Невеликий, та ще й місцями, дощ можливий у столиці завтра вдень. Найближчої ночі у Києві близько +3 градусів, можливі заморозки 0-2 градуси, вдень +10+12 градусів.

"Хай оцей неймовірний запах пасок у наших домівках буде нам захистом від всякого лиха. Лихо ми обов‘язково поборемо, пожежі щезнуть, ворог отримає по ділам своїм, виростуть українські діти, які завжди пам‘ятатимуть не отой запах згарища, а прекрасний запах наших пасок", - написала Наталка Діденко.

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine