Львів і Львівщина не помилилися, - нардеп Синютка про річницю президентських виборів в Україні

Рік тому було обрано Володимира Зеленського. З усіх регіонів України лише Львівщина проголосувала проти сьогоднішньої влади. Мешканці нашого регіону підтримали Петра Порошенка

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат від "Європейської Солідарності" Олег Синютка.

"Сьогодні, озираючись на прожитий рік, можна чітко констатувати – Львів і Львівщина не помилилися. Ми проголосували за розвиток України, відстоювання національних інтересів у війні з Росією, за рух до ЄС і НАТО. Інші, на жаль, помилилися і обрали непрофесійність, обман, засилля олігархів і здачу національних інтересів на догоду Путіну. Цей рік був не просто втрачений, це рік, який пройшов зі знаком мінус у всіх основних сферах", - підкреслив нардеп.

Також Олег Синютка пригадав найбільш промовисті передвиборчі обіцянки Володимира Зеленського, які за рік або не були виконані, або втілилися у життя протилежним чином, ніж того очікували виборці: 

За словами Олега Синютки одну зі своїх передвиборчих обіцянок Володимир Зеленський таки виконав.

"Одну обіцянку Володимир Зеленський виконав таки буквально – "Зробимо їх разом". Вони таки "зробили", але не "їх", а всіх нас, тих,  кому дорогі інтереси української держави.  Рік тому – ми попереджали, що не можна ставити експериментів на країні. Рік тому, лише Львівщина проявила здатність опиратись маніпуляціям та російській інформаційній війні на знищення української влади. Ми не помились і у своїх оцінках, і у своєму виборі. Цей рік має стати для нас уроком. Людям, яким байдужа українська держава, символи якої вони висміюють, буде байдуже і на людей, які в ній живуть. Тому є різниця кого ти обираєш, якою мовою ти говориш і чи твердо стоїш на проукраїнському боці, працюючи на державні інтереси!", - підсумував народний депутат.