Медики в Горішніх Плавнях отримали партію допомоги від групи компаній Костянтина Жеваго FERREXPO

Медичні працівники "Лікарні інтенсивного лікування І рівня м. Горішні Плавні" отримали чергову партію допомоги від групи компаній FERREXPRO Костянтина Жеваго

Медики отримали засобів медичного призначення та медикаментів на суму понад 1,5 мільйонів гривень, які надали Полтавський, Єристівський та Біланівський гірничо-збагачувальні комбінати. 

"Те, що ми отримали, це: антибіотики, антибактеріальні препарати. Це розчини для інфузій — розчини, які необхідні пацієнтам середньої та важкої складності, які потраплятимуть з коронавірусною інфекцією", — зазначив начальник відділу охорони здоров’я м. Горішні Плавні Віктор Дудник. 

Міська влада та медики неабияк вдячні за системну допомогу від гірничо-збагачувальних комбінатів групи компаній FERREXPO. 

Лікарня отримали необхідні витратні матеріали: системи для внутрішніх ін’єкцій, контури для апаратів штучної вентиляції легень та інші медичні препарати. 

Як зазначив міський голова міста Горішні Плавні Дмитро Биков: "Зараз ми розвантажуємо цей автомобіль. Дякуємо нашим партнерам з FERREXPO, дякуємо Костянтину Валентиновичу Жеваго за надану допомогу нашим медичним закладам. Всі ці прилади, всі ці препарати будуть використовуватись для протистояння містом коронавірусній інфекції".

Підприємства групи Ferrexpo Костянтина Жеваго безстроково надаватимуть допомогу медзакладам у боротьбі з пандемією COVID-19 в межах загального бюджету — 2,5 мільйонів доларів США.