На півночі Одещини посилили карантин, - ДСНС

З 21 квітня персонал і пацієнти Подільської міської лікарні в обов'язковому порядку пройдуть лабораторне обстеження на COVID-19 методом ПЛР-діагностики

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Одеській області.

"На виконання доручення голови Одеської облдержадміністрації - начальника цивільного захисту області Максима Куцого та рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території міста Подільська та Подільського району запроваджений комплекс жорстких карантинних протиепідемічних заходів згідно з регіональним планом, з метою запобігання поширенню захворювання серед мешканців", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, з віторка, 21 квітня, персонал і пацієнти Подільської міської лікарні в обов'язковому порядку пройдуть лабораторне обстеження на COVID-19 методом ПЛР-діагностики.

Рятувальників Одещини до проведення дезінфекції прилеглої території до Подільської міської лікарні, центральних вулиць, зупинок громадського транспорту, дитячих майданчиків, тощо. Крім того, буде проведена дезінфекція привокзальної площі та території прилеглої до міського ринку.

 

"

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine

"