Переможців більше, ніж будь-коли: Євромільйони продовжують порушувати ймовірність

16, 28, 32, 37, 45 і «зоряні кулі» 01 і 11 - ось номери, що принесли 17 квітня 2020 € 67 млн ​​одному Британському гравцеві. Це була вже 9-я в нинішньому році перемога в популярній європейській лотереї

Хочете стати десятим щасливцем? Немає проблем! Гравці з України можуть брати участь в тиражах Євромільйонів нарівні з жителями ЄС.

Євромільйони - джекпоти, джекпоти, джекпоти

З початку 2020 року було проведено 33 тиражи лотереї. У 9 з них був зірваний джекпот. Іншими словами, в середньому, любитель Євромільйони стає мультимільйонером частіше, ніж раз в 4 тиражі! Якщо врахувати, що перший джекпот року, що склав трохи більше € 100 млн, був зірваний лише 17 січня, то цифри стають ще більш фантастичними: 9 з останніх 29 тиражів завершилися виграшем!

Ви можете виграти по-крупному вже сьогодні, 21 квітня,– на кону буде €17 млн. Це звичайно не настільки вражаюче, як приз, виграний минулого тижня, але мова все одно йде про величезну суму.

Правила гри

Євромільйони, одна з найбільших лотерей Європи, з'явилася в 2004 році, і швидко завоювала популярність не тільки на континенті, а й по всьому світу. Лото неодноразово розігрувало джекпоти в € 190 млн. Це попередня верхня межа. Завдяки новим правилам, прийнятим на початку цього року, розмір першого призу підвищився до € 200 млн, а в майбутньому повинен досягти € 250 млн.

Так як же грають в Євромільйони? Все дуже просто. Для участі в тиражі вам необхідно вибрати 5 номерів від 1 до 50, плюс 2 додаткові «зіркових кулі» ( «Lucky Stars») з діапазону 1-12. Збіг всіх 7 куль принесе вам заповітний джекпот, але якщо вам підкорилися лише частина номерів, не варто засмучуватися - ви все ще можете виграти приз в одній з 12 другорядних призових категорій.

Тиражі лото проводяться 2 рази на тиждень: по вівторках та п'ятницях о 20.45 за Парижем (21.45 за Києвом). Якщо у вас немає можливості стежити за тиражем в прямому ефірі, ви зможете побачити результати тиражів через короткий час після їх завершення.

Як грати в Євромільйони з України?

Білети на лотерею продаються тільки в країнах ЄС, але, на щастя, це не проблема. Гравці з України, як і любителі лото з будь-якої іншої країни світу, можуть взяти участь в Євромільйони по інтернету. Грати онлайн на сайті theLotter просто, надійно і безпечно. Ось як це працює:

1. Перейдіть на сторінку Євромільйонів на сайті theLotter  

2. Виберіть ваші номери так само, як ви б це зробили, граючи зі звичайним паперовим білетом

3. Натисніть на кнопку "Грати", і пройдіть безкоштовну реєстрацію

Все, що вам треба буде зробити після цього - дочекатися наступного тиражу. Всі організаційні питання беруть на себе працівники theLotter. Вони куплять від вашого імені фізичний лотерейний білет з вибраними вами номерами і завантажать його скан-копію до вашого профілю. Важливо підкреслити, що власником білета є ви, а не сайт. Також, веб-сайт не бере комісійних з виграшів. Ви платите тільки один раз - при купівлі білета. Ваш виграш цілком і повністю належить вам. До речі, про виграші ... Граючи на theLotter ви ніколи не станете одним з тих, хто забув забрати свої гроші. Якщо вам пощастить, і ваш білет виграє приз, представник сайту зв'яжеться з вами і повідомить вам про це.

За останні 4 місяці джекпот Євромільйонів був зірваний аж 9 разів, так що куйте залізо, поки гаряче! Сайт theLotter.com і найбільші лотереї світу чекають вас!