Промоутер Ломаченка зробив невтішний прогноз щодо бою з Лопесом

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум заявив, що бій українського боксера проти американця Теофімо Лопеса відбудеться лише, коли відновиться міжнародне авіасполучення

Про це повідомляє Boxingscene.

За словами Арума, наразі Ломаченко перебуває в Україні та зможе прилетіти до США лише після відновлення авіасполучення. Також промоутер вважає недоцільним проведення бою без глядачів.

"Буде дуже важко провести бій Ломи та Лопеса без глядачів. Ми не зможемо домовитися з Ломаченком, у всякому разі доти, поки не буде знята заборона на перельоти, оскільки Лома, який готувався в США, повернувся до України, аби бути вдома, коли все закрилося. Для спорту, такого як бокс, для великих турнірів, де гроші від квитків складають дуже суттєвий відсоток від доходу, я не розумію, як можна зробити шоу без глядачів", - сказав Арум.

Ломаченко та Лопес мали зустрітися 30 травня у Нью-Йорку в бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг). Українець володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Лопес є чемпіоном IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Перевірена інформація про коронавірус в Україні! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/coronavirus_in_ukraine