Синоптик Наталка Діденко розповіла, коли в Україну прийде тепло

У середу, 22 квітня, вночі очікується +2...+5°C з локальними заморозками, вдень повітря прогріється до +10...+14°C. По всій Україні очікується поривчастий вітер з північним, північно-західним напрямком

Зміст

Про це синоптик повідомила на сторінці у Facebook.

"22 квітня в Україні погода особливо не зміниться. Ще побуде оця холодяка вітряна із північним та північно-західним напрямком. Звичайно, з точки зору північної Канади, де зараз -13...-16°C, це, може, й не холодяка, проте поки що у нас найближчої ночі очікується +2...+5°C з локальними заморозками. А завтра вдень повітря встигне прогрітися лише до +10...+14°C. Найтепліше буде на Закарпатті, до +14...+17°C.", - повідомила пані Діденко. 

Синоптик зазначила, що у середу, 22 квітня, Україну торкнеться атмосферний фронт, тому можливі окремі слабкі дощі на Заході, у центральній частині та на Сході.

Південь України будь-яких істотних опадів, навіть хмарності, уникне - буде сонячно.

По всій території України очікується поривчастий вітер з північним, північно-західним напрямком.

Наталка Діденко також зазначила, що 22 квітня у Києві також буде прохолодна погода, але дощів не очікується.

"Київ завтра ще побуде у прохолодному повітрі: вночі +2+5 градусів, на околицях заморозки 0...-2°C, вдень у середу очікується +11...+12°C. Вітер північно-західний, північний, рвучкий. Про якісь корисні, істотні, дощі 22 квітня не йдеться", - зазначила синоптик.

Наталка Діденко також наголосила, що тепло в Україну прийде з 23 квітня. 

"Трохи забігаючи наперед, хочу повідомити обнадійливий прогноз - циклон, який прийде до нас у суботу, 25-го квітня, принесе у більшість областей України, окрім Півдня, впевненіші дощі. А справжнє тепло покотиться до нас із четверга, з 23-го квітня", - повідомила синоптик.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb