ВР ухвалить "антиколомойський" закон, попри велику кількість правок, - Качура

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Качура заявив, що, незважаючи на кількість правок, Верховна Рада ухвалить закон про банківську діяльність

Про це він повідомив у вівторок, 21 квітня, в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Інтерфакс-Україна.

"Насправді, незважаючи на те, за два чи за три дні розглянуть чи більше, ми отримаємо законопроект про банківську діяльність однозначно. У нас є підтримка всередині фракції, у нас є підтримка в інших фракціях. Тому ті, хто намагається заблокувати процес, нічого їм не вдасться, їм не вдасться заблокувати необхідний законопроект для посилення переговорної позиції з Міжнародним валютним фондом", - зазначив Качура.

Нардеп також наголосив, що законопроєкт, можливо, буде ухвалено наступного тижня.

"У четвер я сумніваюся, оскільки ще не ухвалені зміни до регламенту... Регламент заблокований постановами так званими про скасування цього законопроєкту. Тому ми маємо спочатку відхилити ці постанови, щоб законопроєкт був підписаний, і після цього у комітету є час, щоб сформувати таблицю та застосувати особливу процедуру. Ми зберемо 150 підписів народних депутатів, проголосуємо особливу процедуру ухвалення цього законопроєкту, і після цього обов'язково його ухвалимо. Я гадаю, що це навіть питання буде не днів, а годин", - повідомив Качура.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb