Зеленський став заручником радників, які є до нього найближче, - Чумак

Ексзаступник генпрокурора України Віктор Чумак заявив, що президент України Володимир Зеленський став заручником радників, які кажуть, що заради своїх рейтингів можна прибирати ту команду, яка може потягнути ці рейтинги назад

Про це Чумак заявив в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденко", передає Еспресо.TV.

"Ситуація така, що усі, хто, по великому рахунку, працював на перемогу на початку цієї кампанії разом з Зеленським та кого я вважав з професійної точки із ціннісними позиціями - їх сьогодні вже немає. Я так думаю, що Зеленський, як більшість українських президентів, став заручником рейтингів, які є навколо нього, і радників, які є найближче навколо. Які кажуть, що заради своїх рейтингів можна скидувати ту команду, яка може потягнути ті рейтенги назад. Більше тут нічого немає", - зауважив Чумак. 

Чумак навів приклад свого звільнення з ОГПУ та наголосив, що через рейтинги можуть ще раз скинути Кабмін та прибрати генпрокурора.

"Я, коли йшов з посади і коли прийшла Венедіктова, розмовляючи з Венедіктовою сказав, що вашим ворогом будуть не депутати, не політики, а скоріше вашим ворогом буде рейтинг президента. Тому що можна ще раз скинути Кабмін, ще раз скинути генерального прокурора, потім прийдеться скидати вже ВР, щоб зберегти якісь там рейтинги президента",  - зазначив Чумак.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb