Михайличенка в "Динамо" може змінити тренер з російського чемпіонату, - ЗМІ

Олексія Михайличенка на посаді головного тренера "Динамо" може замінити Курбан Бердиєв, який очолював російський "Рубін"

Про це повідомляє "ТаТоТаке" у facebook.

У етері шоу на YouTube відомий коментатор Олексій Андронов заявив, що новим головним тренером "Динамо" може стати фахівець з російського чемпіонату. Пізніше він додав, що це Курбан Бердиєв, відомий завдяки роботі в російських "Рубіні" та "Ростові".

"Мова про громадянина Туркменістану Курбана Бердиєва. Це системна людина, яка користується великою повагою з боку керівників "Динамо". Бердиєв заслужив, але так і не отримав можливості попрацювати з топ-клубом Росії. І в Києві цілком здатний принести певну користь. Так що все залежить від того, що зараз потрібно "Динамо" – "шашечки чи їхати". Якщо "шашечки" - можна шукати далі у себе, а якщо "їхати" - чому б і ні з Бердиєвим? У "Ростові" він показав, що може гідно виглядати з середньою командою навіть на рівні Ліги чемпіонів", - сказав Андронов.

67-річний Курбан Бердиєв двічі приводив "Рубін" до чемпіонства у Росії. Казанський клуб він залишив у 2019 році та наразі залишається без роботи.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb