Дощі, грози та пориви вітру: синоптик Наталка Діденко розповіла про погоду на вихідні

Циклон та атмосферні фронти принесуть у більшість областей дощі та грози. Температура повітря очікується високою +15...+22°C

Про це в Telegram-каналі повідомила синоптик Наталка Діденко, передає Еспресо.TV

"Завтра, в суботу, в Україну завітає циклон Walli , і як завжди, не сам, а з родичами, атмосферними фронтами. Ця компанія принесе у більшість наших областей такі довгоочікувані дощі, а з ними і грози", - повідомила синоптик.

Південний антициклон упиратиметься, тому до південної частини України, Луганської, Донецької областей, більшості районів Кропивницького та Дніпра дощів не буде.

Наталка Діденко зазначила, що пориви вітру 26 квітня будуть сильними.

"Циклон та фронти активізують рух повітряних мас, внаслідок цих процесів пориви вітру можуть бути завтра сильними. Напрямок вітру очікується південно-західним, а ось у західних областях України він буде північно-західним",  - зауважила синоптик. 

Температура повітря вдень у суботу очікується високою, +15...+22°C, західна частина України опиниться холодного фронті тому тут буде свіжіше, +11...+14°C.

Синоптик наголосила, що у Києві, 26 квітня, погода буде теплою, але з дощами. 

"У Києві субота обіцяє бути теплою, до +18+20 градусів. Зранку опадів ще не буде, а ось протягом дня з'являться дощі і, можливо, навіть із грозами. Вітер у Києві завтра передбачається південно-західним, поривчастим", - повідомила пані Діденко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb