Саакашвілі заявив, що очікує призначення на посаду віцепрем'єра 30 квітня

Експрезидент Грузії та колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявляє, що впевнений у підтримці президента України Володимира Зеленського й готуватиметься до голосування у ВР

Про це Саакашвілі написав у Facebook.

"Звісно, були сподівання, що сьогодні відбудеться голосування за мою кандидатуру на посаду віце-прем'єр-міністра, але я залишаюся впевненим у підтримці президента Зеленського, тому готуватимемося до голосування в четвер", - написав Саакашвілі на сторінці у Facebook.

Читайте також: "Якщо рішення ухвалять, як мінімум відкличемо посла": прем'єр Грузії про можливе призначення Саакашвілі

Він зазначив, що великий суспільний резонанс пов'язаний із сьогоднішніми подіями й доводить, що потрібні серйозні та швидкі зміни.

Читайте також: Допомогти малому бізнесу та прибрати бюрократію дармоїдів, - Саакашвілі розповів про плани після призначення

"Але як і раніше, я готовий допомагати, консультувати і долучатись до усіх намагань реформувати збанкрутілу стару систему, яка панує в Україні. Бо насувається напевно найсерйозніше економічно-суспільне випробування, яке доведеться пройти Україні за усі роки Незалежності", - додав Саакашвілі.

  • Нагадаємо, посол Грузії в Україні Теймураз Шарашенідзе сказав, що призначення Саакашвілі в український уряд з великою ймовірністю буде сприйнято в Тбілісі, як "недружній і неприйнятний з боку стратегічного партнерства крок".
  • Пізніше ЗМІ оприлюднили інформацію, що посла Грузії вже відкликано. Однак, у посольстві це заперечили, заявивши, що він працює в звичайному режимі.