Влада проводить позачергові сесії, щоб зімітувати бурхливу діяльність - Синютка

Питання, які мали б розглядати на позачерговій сесії сьогодні повинні були торкатися боротьби з коронавірусом і поліпшення ситуації в економіці

Таку думку висловив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка у коментарі журналістам Еспресо.TV

“Складається враження, що влада проводить позачергові сесії для того, щоб просто зімітувати бурхливу діяльність. Жодного питання, яке би давало відповідь на боротьбу з коронавірусом, на підтримку армії, на підтримку лікарів, на заходи в економіці для того, щоб покращити ситуацію і не допустити ще глибшої кризи, на превеликий жаль, на цій сесії не було”, - зазначив народний депутат.

На думку, Олега Синютки сьогодні Верховна Рада розглядала рядові питання, які не забезпечують вирішення ключових і глобальних питань.

“Дивує, що порядок денний формує Президент України, а жодного питання, яке би Президент України подав, як позачергове, як питання, яке розв'язувати серйозні проблеми, в цьому порядку денному немає. Ми розглядаємо питання про водний транспорт, ми розглядаємо про зміну до правил дорожнього руху. Тому, на мою думку, сьогоднішнє засідання – це просто імітація. І врешті-решт вся країна говорить про необхідність ухвалення банківського “антиколомойського” закону. Він є в порядку денному? Ні, його знову немає”, - підсумував нардеп.