Лісові пожежі на Житомирщині: на Овруччині вогонь локалізовано, але ще не загашено. А поряд з Олевськом виникло нове загоряння

Рятувальники продовжують ліквідацію лісових пожеж у північній частині Житомирській області, де станом на 07:00 суботи, 25 квітня 2020 року, триває гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків і деревини

Пожежу в лісових масивах Овруцького району локалізовано, повідомляє із посиланням на пресслужбу Державної служби з надзвичайних ситуацій Еспресо.TV.

"Станом на 7 год. 25 квітня пожежу в лісових масивах Овруцького району локалізовано. Силами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств, з гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини в Виступовицькому і Словечанському лісництвах. До гасіння залучено 637 людей та 91 одиниця техніки, з них від ДСНС 72 людини особового складу і 18 одиниць техніки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Віталій Портников. Пожежа це також діагноз

Також повідомляється, що 23 квітня в ДСНС надійшла інформація, що поблизу села Замисловичі Олевського району виникло загорання сухої трави та лісового масиву.

"Станом на 7 год. 25 квітня триває гасіння окремих осередків трав'яного настилу, лісової підстилки, пеньків і деревини. До гасіння залучено 163 людини і 30 одиниць техніки, з них від ДСНС 65 людей особового складу та 16 одиниць техніки, зокрема 3 літаки та 1 вертоліт, якими 24 квітня здійснено 3 скидання - 24 т води", - підсумували в ДСНС.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb