На Миколаївщині обвинувачений плюнув на суддю, заявивши, що хворів на коронавірус та гепатит

В Арбузинському райсуді Миколаївщини під час слухання щодо продовження тримання під вартою обвинуваченого той двічі плюнув на суддю, після чого заявив, що хворів на коронавірус та має гепатит

Про це повідомляє "Судова влада".

На розгляді справи про розбій, крадіжку та умисне вбивство, чоловік обплював суддю Ольгу Кірімову.

Суддя зазначила, що 23 квітня 2020 року під час розгляду клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого останній почав вимагати у суддів посвідчення судді, оскільки за його інформацією, вказаний суд є ліквідованим.

Він додав, що суд - "шарашкина контора", яка працює на замовлення, він знає господаря суддів та ліквідує суддів скоріше, ніж сам господар.

Суддя наголосила, що обвинувачений через отвір у скляному боксі, де його тримали двічі плюнув їй в лице.

Обвинувачений повідомив, що має ряд хронічних захворювань, про які не бажає говорити, "в тому числі хворіє на гепатит та хворів на СОVID-19 в кінці березня".

Обвинувачений зазначив, що знаючи про наявність своїх хвороб, у випадку зараження судді та захворювання на такі ж хвороби, які наявні у нього, йому зрозумілі наслідки.

Суддя Кірімова зазначила, що дії обвинуваченого створюють для неї загрозу зараженням інфекційними хворобами, що є небезпечними для її життя.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb